Wordpress Bu Sayfaya Erişmek İçin Yeterli İzniniz Yok Çözüldü

20 kadar wordpress sitesi kullanan biri olarak yaklaşık 3 ay kadar uğraşıp çözemediğim Wordpress Bu Sayfaya Erişmek İçin Yeterli İzniniz Yok hatasını forumlarda günlerce araştırmama rağmen çözemedim. İster acemilik ister beceriksizlik olarak değerlendirin

Wordpress Bu Sayfaya Erişmek İçin Yeterli İzniniz Yok hatası hakkında yaptığım araştırmalarda herkez farklı alternatifler sunmuş. İnternetteki önerilerin hepsini denedim fakat her hangi bir çözüme ulaşamadım. Asıl ilginç olan konu ise çözüme ulaşanların az olmasıydı. Bu hatayla karşılaşanlar genellikle sitelerini silip yeniden kurmuşlar. Bunun sebebi ise sitenizde böyle bir sorun varsa sağlıklı olarak yedekte alamıyorsunuz.

Gelelim Wordpress Bu Sayfaya Erişmek İçin Yeterli İzniniz Yok sorununa ve çözümüne bu hata tahminlerime vede son işlemlerime dayanarak belirtiyorum kullanmış olduğunuz wordpress sürümü ve eklentilerinizle alakalı. Bu sorunu çözmek için php myadmin panelinize giriş yapın ve sonrasında veritabanınıza tıklayarak tabloları tek tek görüntüleyin. Hata olan tablonuzda üst kısımda kırmızı ile belirtilmiş bir uyarı alacaksınız. (Benim hatalı tablom WP-USERS) ti Hatalı tablodayken tabloyu onarma işlemini yapın. Sorununuzun çözülmüş olması gerekiyor. Sorununuz hala devam ediyorsa uzman birinden destek almanız gerekiyor.