asmodeus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben şu web domainler çıksın, eğer istediğim jenerikleri alabilirsem, bazılarını ciddi anlamda projelendirmeyi düşünüyorum. Ayrıca film uzantılı domainlerden de aklımda olan bir tanesini alabilirsem onu da projelendireceğim. Shop uzantılı domainlerden alabileceklerim olursa projelendirmeyi düşünürdüm lakin satış için uygun donanımı kendimde görmüyorum. Örnek: Fenerbahce.shop neden iş görmesin. Yani, proje yapacaksam elbette yeni uzantıların "bazılarını" kullanmayı düşünüyorum. Geçen muzik tel ve oyun un wiki uzantılılarını pre-register ile almıştım. Şu anlık ileriye dönük hepsini satmayı düşünüyorum ama belki herhangi bir satış yapamazsam oyuna ufak bir proje yapabilirim. Çünkü flash oyun sitelerinin nasıl gelir getirebileceğini biliyorum. Özetlersek, yeni uzantılarda seçiciyim ama süper jeneriklere proje yapabilirim. Hiç belli olmaz Tabii bu da benim görüşüm
Kemal selam kardeşim benim. Bak şimdi web dedin ince yerden yakaladın konuyu. United-domains hep ileri tarihlere atıyor, bir görüşün var mı bu konuda nasıl gelişmeler olabilir, elimizde yüzde kaçı kalabilir?

Ben pre-regist portföyü devretme teklifi aldım kabul etmedim. (Tümüne 70.000 TL verildi. Register riski alıcıya ait. Şifreyi verip parayı alıp çıkacaktım, kabul etmedim. 200bin istedim -adedi 1000 TL- tamam deseydi al senin olsun diyecektim valla. 200 pre-reg var hepsi 1. dereceden domainler. İngilizce+sektörel+jenerik)