haklısınız şu anda önemsiz bir domain uzantısı olabilir belkide ileride değerlenebilir ancak şunu düşünmek lazım ben projemi şimdi yapacağım yukarıda ki yazım da buna dayalı olarak yazılmıştır. ayrıca düşünsenizde bir domain var 20 uzantısı dolu .cc .mobi tel us info hepsinde proje var ve sizin domaininizin uzantısı com sizce değer mi kaybetmiş olur
neyse umarım herkes kendisi için en doğru yatırımı yapar
Ben şu web domainler çıksın, eğer istediğim jenerikleri alabilirsem, bazılarını ciddi anlamda projelendirmeyi düşünüyorum. Ayrıca film uzantılı domainlerden de aklımda olan bir tanesini alabilirsem onu da projelendireceğim. Shop uzantılı domainlerden alabileceklerim olursa projelendirmeyi düşünürdüm lakin satış için uygun donanımı kendimde görmüyorum. Örnek: Fenerbahce.shop neden iş görmesin. Yani, proje yapacaksam elbette yeni uzantıların "bazılarını" kullanmayı düşünüyorum. Geçen muzik tel ve oyun un wiki uzantılılarını pre-register ile almıştım. Şu anlık ileriye dönük hepsini satmayı düşünüyorum ama belki herhangi bir satış yapamazsam oyuna ufak bir proje yapabilirim. Çünkü flash oyun sitelerinin nasıl gelir getirebileceğini biliyorum. Özetlersek, yeni uzantılarda seçiciyim ama süper jeneriklere proje yapabilirim. Hiç belli olmaz

Tabii bu da benim görüşüm