okumayı mı yoksa okuduğunu anlamayı mı beceremiyorsun. 7 ay önceki deprem haberi diyorum, anlıyor musun? Haber sizin kafadan olan gazeteden bu arada. Brenden bu kadar. Sözcü okuyan, halk tv izleyen bir tane adam gibi tartışabileceğim 1 kişi bile görmedim. Yılmaz Özdil, emin Çölaşan gibileri vatansever gören adama hiçbir şey anlatamazsın. Sözcü gazetesi in Facebook sayfasına bakın hain dolu, polis şehit edildiğinde keşke daha fazla olsaymış diye mesaj atan hainler vebu gibi birçok hainliklerini vatanseverlik diye pazarlayan genelde yaşı 60 ı geçmiş bir güruh.
bırak bu birilerin agzı gibi konuşmayı. bana hala 2000 senesinden sonra toplanan paraların nereye gittiginin hesabını veremedın. bana hala yandas halkın yanında olmayan gazete küpürlerinden haberler verip şişirme yapıyorsun. hala van da bunca yıl gecmesıne ragmen evlerıne gecemeyen ve hala prefabrık evlerde yasayan ınsanların hakkını veremedın..hala suriyelılerın kaldıgı çadırlarda yasanan tecavuz vakalarının hesabını veremedın. suriyelılerın kaldıgı sehırlerde halka uyguladıgı siddeti ve öldürdügü ev sahıbının savunmasını yapamadın. sen bunları yapamazken burda kalkıp bu gibi haberleri yaparak halka duyuran gazetelere haın demekle yetinebildin.vatan severligin ne demek oldugunu anlayamayanlar senın gibi evlerınde korkak sıçanlar tarzında oturan ve şişirme havuz medyasını takip ederek saga sola biz vatan severiz diyenlerdir. vatan sever görmek istiyorsan kaldır kafanı cevrene bak. vatan severlik bir ruh meselesidir , sonradan oluşmaz baskaları tarafından empoze edilerek aşılanmaz.. biz senın su kullandıgın sizin gibi,sizin ideolojınız gibi sizler gibi kelimelerini 12 yıldır birilerinin agzından dinliyoruz ülkedeki kutuplaşmanın bir simgesi olarak. bırak bu baskalarının agından konuşmaları. defalarca yazdın hala 2000 senesinden sonra toplanan ve van depremı oldugu sırada yok olan deprem vergilerinin akibetini anlatamadın bana.. sizin gibi,sizin ideolojınız gibi diyerek geçiştirdin saptırdın..hadi sana iyi günler, kendini geliştirmeden bu tip konulara girmemeni tavsiye ederim sana