Merhaba arkadaşlar, hem hobi olarak hemde hardisklerimde küçük bir miktarda olsa yer açılması ve arşivimi genişletebilmek adına arşivimde bulunan dizileri dvdye çekip saklamaya karar verdim, fakat dvd kutusu alarak ve cover yani hdd kutusuna ait kapak resimleriylede görsel olarak hoşnutlukda kazandırmak istiyorum. Yani bu tarzda bişey yapmak istiyorum.
Fakat bilmediğim bi kaç nokta var bunlar dvd kutusunu temin etitkten sonra kapak olayını nasıl halledeceğim konusu mesela. Yazıcım var yeteri kadar mürekkep ve kağıdımda var fakat bunların boyutları vs farklı oluyor kağıttan çıktıyı aldıktan sonra kesecek miyim nasıl olacak yoksa ben kutuyla birlikte şu fiyata istediğin kapaklarıda çıkartırım diyen varsa o şekil alırım daha iyi olur. Ayrıca kağıdı farklı bir kağıt sanırım onun onuda satıyorsa onuda alırım.
DVD'nin üstüne olan baskısı içinde ayrı bir makine alacağım.
Son ve en önemli sorum ise dizinin her bir bölümü zaten 720p olduğu için 4 - 5gb civarı bir boyutu var, bütün bölümleri tek dvdde toplayanlardır sanırım onlar ne tür bir dvd ile onu mümkün kıldılar bu konuda ne yapmam gerekiyor, satan ve bu ayrıntılara sahip bir arkadaş varsa ilk etapta 50 civarı kutu için anlaşabiliriz.