Ktü'de Bilgisayar mühendisi öğrencisiyim.
2011'den bu yana yüklü miktarda makale hazırladım.
Eloxy mekjoy gibi şirketlere tanıtım yazıları sağladım.
CNT bilişim adına 100'den fazla tanıtım yazıları hazırladım ve farklı birçok şirkete yardımcı oldum. Birey ve kurumsal olarak editörlük anlamında iyi deneyimlerim bulunmakta.
Yine 2011 yılında wa-rez sitem için SEO alanında gelişim çabalarımla, güzel kelimelerde 1. sayfaya çıkartma işlemim oldu. Ardından birkaç küçük şirkete, bu alanda hizmet verdim. Ve kendimce seo'dan anladığımı düşünüyorum.
Genel site yapısını ve kullanımına hakimim. DLE Başta olmak üzere Wordpress ve bunun gibi site yapılarını rahat kullanabiliyor ve küçük editlemeler yapabiliyorum.
Önceden de bildiğim HTML'i bu sene tam anlamıyla bitirdim ve CSS üzerine geliştirmeye başladım. Giriş aşamasında da olsam birşeyler yapabiliyorum, ama yazın CSS tam olarak bitirmeyi hedefliyorum.
Okul sayesinde python ile tanıştım ama kendimi tam geliştiremeden yarıda bıraktım. Şimdi C dili üzerine kendimi geliştiriyorum. C dilinin ilk adımlarında ki benzerliklerle beraber aynı düzeyde PHP diline giriş seviyesinde çalışmaya başladım.
Bilgisayar müh. bölümünde sevdiğim arkadaşlarla 5 kişilik bir grup oluşturduk. Sermaye için makale yazımı konusunda yönlendirmeler yapıyorum ve küçük siteler açarak 5-10 tane adsenseli site açmayı düşünüyorum. 1 tane site şuan açıldı ve kendi kelimesinde 2. sayfada. Seo adına hiç bir çalışma yapmadan güzel yükselişler elde ediyor. 2. sitede yolda...
Şimdi bu yazım biraz uzun oldu. Sıktıysam sizi kusura bakmayın. Ama şimdi nasıl bir yol izleyeceğim, kafam biraz karışık. Yazın kendimi nasıl geliştirmeliyim. Neler yapmalıyım? Nasıl yollar izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.