Konu
Mc Donald's Hakkında Merak Ettikleriniz ?
31-05-2014, 21:30:25
MujaHeed
Prosperous adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Arkadaşlar mc donalds, burger king vs yerlerdeki etler kesinlikle dana eti falan değil soyadır çoğu. Yani bi hamburger etinin atıyorum %10'u gerçekten et geri kalanı ise et görünümlü soyadır.
Soya hatta eskiden asya ülkelerinde et yerine kullanılırdı, yararlı bir şeydir ama çok kullanılınca inanılmaz zararlı bir şeye dönüşüyor ki mc burger tarzı yerler de çok kullanıyor
Örneğin sürekli mc donalds'dan et menü yiyen bir erkek arkadaşınız varsa dikkatli bakın memelerini görebileceksinizdir. Kadın memesi kadar olmasa da bildiğin memeleri çıkmış olacaktır bunun sebebi tamamen soyadır.
Bu soya normal somun ekmekte de kullanılıyor, fazla ekmek yiyen erkeklerin de memeleri büyümektedir, o yüzden normal somun ekmeği kesinlikle kesin ve buğdaylı ekmeklerden yiyin hem daha lezzetli.
Mc burger gibi yerlerde tavuk menüleri etlere nazaran daha az zararlı ama yine de çok zararı var örneğin tavuk menülerde kullanılacak etleri bol üretmek amacıyla tavukları şişmanlatan hormonlar ve antibiyotikler kullanıldığını bilmeyen yoktur sanırım? Tavukları büyütmek için kullanılan mavi ışık olayını da bilmeyen yoktur sanırım ?
Menülerin içindeki domates ve marulların da doğal olmadığını söylemeye gerek var mı? 12 farklı kimyasal kullanılmaktaymış hatta bunlara güzel bir görünüm vermek için ve bilim adamlarına göre batıdaki ölümlerin 4'te 3'ü bu tarz fast food işletmeleri yüzünden oluyormuş.
AMA GELİN GÖRÜN Kİ BEN DE BAYILIYORUM BU MC ÜRÜNLERİNE.
BU ARADA ŞUNU BİR DENEYİN : DOUBLE MC CHİCKEN İÇİNDE EKSTRA PEYNİR, YANINA ÇİLEKLİ MİLK SHAKE VE BÜYÜK BOY PATATES, BEN 1 AY BOYUNCA HERGÜN BUNU YEDİĞİMİ BİLİRİM VE HALA YEMEKTEYİM ENİNDE SONUNDA ÖLCEZ
Pınar ürünleri değil mi mc'de kullanılanlar? Dolayısıyla pınar mı soya kullanmış oluyor? Soya kullanıyorsa devlet nasıl müdahale etmiyor buna?