Merhaba bu konu üzerine görüşmek isterim.
Öncelikle site bilgilerini ve detaylarını alabilirmiyim birde telefon numarası istanbulda iseniz yüz yüze görüşmek isterim.
Ciddi bir yatırımcıyım.

Tha adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar sitemle ilgili tefferrata girmeyeceğim Zaten bilen siteyi biliyor.

Bilinen sitemizin diğer projesi hayata geçmek üzere

Hiti: 30.000+ Günlük
Kazanç : Adsense 5000+ + özel reklamlar 3-4 Bin tl Özel proje ile bu rakamlar çok daha fazla aratacak

Sitenin %49 payı satılacak %51 bende kalacak kararlar ortak alınacak kar %50 %50 olacak.

İstenen fiyat ortaklık için 90.000 TL Sitenin normal portal işleyişi bozulmadan ortağın elinde olacak ve kendisi bu uygulamaya devam edecek. Bende yeni projeyi geliştiricem Dermokozmetik alanın 1. numaralı sitesidir. Bilmeyenler özel mesajla kafamı şişirmemesi rica olunur.

Ortak Anlaşırsak günlük 1-2 saatini ayıracak yeni proje ile 3-4 ay içerisinde hit 60k yı rahatlıkla bulacaktır

Yalnız içindeki diğer proje ve portalı ile aşırı uğracak vaktim kalmıyor özel hayatımdaki özel işlerim ve aile yaşantımda buna dahil. + geçen ay 175 bine satışta olan sitemdir 140 ve 150 bine kadar ödeme talep ettiler vermedim

+ Tema ve domain değeri 25 bin lira civarıdır ve yeni proje ve mobil için 5000 lirada ekstradan harcadım ortak olacak arkadaş bu alanda benimle olmanın avantajını kullanıcak.

Daha önce görüşmediğimiz siteyi bilmeyen arkadaşlardan özel mesaj isteyenler banka hesaplarınındaki rakamları scraan atmadıkları sürece herhangi bir bilgi verilmeyecek. Kimse yanlış anlamasın arkadaşlar ticaret yapıyoruz hesabında 100 lira olmayan pm atıyor.