Merhaba arkadaşlar,
bu ve bunun gibi ilaçları yaklaşık 2 sene önce falan kullandım,etkisini gördüm. Denemenizi tavsiye ederim fakat bu ve bunun gibi ilaçların tedavi süreci çok zor.Benim kullandığım hapta karaciğer yetmezliğe kadar hasta olunabileceği bile yazıyor idi böyle ilaçların kullanımında alkol vesayre fazla kaçırmamız gerekiyor nedeni ise; doktorumuzun verdiği ilaç zaten yeterince karaciğeri yoruyor üstüne üstlük siz bir de alkol tüketimini yaparsanız işiniz harap.(Sivilceler karaciğerden gelen birşey). Yaklaşık 6 ay gibi bir süreçde tüm sivilcelerim yok oldu bu ilacı kullanmadan önce hangisini denediysem işe yaramadı. Eğer çok büyük bir sorun yapıyor iseniz; başvurun derim.
Başvuru için; kan tahlili,-18 yaşında iseniz aile izni ve imzası gerekli ardından doktora gidip başvurabilirsiniz..
Sorularınız var ise; özelden ya da buradan sorabilirsiniz.Ayrıca arkadaşa olduğu gibi benim hiç bir yerimde kanamadır odur budur olmadı sadece yüzümde ve dudaklarımda pullanma,kuruma söz konusu oldu bu 6 aylık tedavi sürecinde..

+; Aknetrent kullanmıştım.
++; Heralde günlük 1000'lik haplardan alıyor idim.