Merhaba profili şikayet ettim hocam.
Sahte hesap olarak şikayet ettim bende hocam.
Ek olarak bulman çok zor. Burada bir arkadaşa yaptılar aynısını. Savcılığa gittiğinde bir iş çıkmaz bundan, tüm bilgileri alamıyoruz ve yıllar sürüyor falan demişler. Dilekçe yazmaktan vazgeçirmişler.
Facebook kolay kolay ip bilgisi vermez.
Bende sikayet ettim hocam ama malesef Türkiye bu konudada geride adamlara gidiyorsun acik acik diyor biz bunu bulamayiz diye. Onun icin bulman biraz zor. Umarim hesap kisa surede kapanir. Ama sahis kimse ekleyip gozunu korkutabilirsin seni mahkemeye verecegim felan diye.
Destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim.
Facebooktan sadece bu bilgiler ile onu bulmam imkansız farkındayım. Niye böyle bir şey yapıyorlar onu da bilmiyorum. Düşmanım olduğunu düşünmüyorum pek. Fakat twitter üzerinden kız arkadaşımla ayrılmam için hesaplar açıldı, kandırmaya çalıştılar beni. Facebooktan numaram verildi ki hesap çok eski bunun da onla bir ilgisi var mı diye düşünmüyor değilim.
Sınav haftama geliyorum 2 hafta sonra çok önemli bir sınava giricem. Ondan önce böyle sorunlar yaşayınca insanın tepesi atıyor. Bir de şu an sabrım taşmadı aranılan numaraları açmıyorum. Açarsam artık ağzımdan ne çıkarsa saydırıcam.