Merhaba arkadaşlar facebook için pratik kolaylaştırıcı bot, uygulama yaziyorum c# üzerinden.

Yapabildiğimiz, yaptıgımız uygulamalar.

A profilinden B profilindeki, fotograflarına kendi arkadaşlarını çok hızlı bir şekilde etiketleme yapma (+50.)
Duvarı açık olan sayfalar için özel reklam çalışması. {A facebook fanpagesine duvarına otomatik post attirma random özelliği ile.} [Otomatik hesap ekleme / hesap çıkarma. Otomatik post konuları ekleme / çıkarma. Otomatik sayfa ekleme / çıkarma. Web browser sayesinde canlı olarak takip edebilme, işlem hızlılıgı tek seferde dışdan içeri aktarma yükleme yapma toplu silme. Post linki girme ve açıklama yazma, sitenin özel fotograflarını çektirerek post attırma.]

Ve birçok uygulamalar / botlar fazla konuya eklemiyorum, R10 üzerinden de oldukca referansım var fakat kesinlikle ve kesinlikle yaptırılan uygulamaları başkası vermiyorum, size özel sıfırdan istediğiniz özelliklere göre program yapıyorum.

Uygulamalarınız botlarınız itinayla yazılır, Öncelikle bu iş için kalitemizi ortaya koyuyoruz, bol referanslı ve işine göre çok hızlı bir teslimat yapıyoruz.

Neler yapabilirsin?
Facebook ile ilgili bu tarz bot, pratik işlemler, manuel sizi zorlayan vakit kaybettiren işlemleri güvenli ve bi o kadarda hızlı otomatik işlem yaptırmak.
Öncelikle yapamıyacagım işleri almıyorum, her türlü PM atabilirsiniz, önce proje gözden geçiririm ve size haber veririm.

Anlaştıktan sonra ödemenin %50'sini alıyorum, iş bitiminde DEMO gösterip, beğenilir ise kalan ücreti hesabıma geçilip, programı sorunsuz veriyorum her türlü desteğide program sonrası veriyorum.

Forum dışı iletişim Skype = batuhan.ates2