Su zaten kesilmiyor benim bildiğim kadarı ile, ev 0 değilse açıktır. Elektriği de ertesi gn bağlıyorlar. Elektrik 140, su 80 küsür lira depozitoluydu en son.
İnternet olarak 2 aylık zor. Bağlatırsınız ama bağlantı ücretini peşin alırlar ve kampanyalı olmadığından aylık yüksek ödersiniz. Gittiğiniz yerde komşular ile paylaşmayı deneyin.
Ev 0 ilk Biz oturucaz.
Emlakçıyle Görüştüğümde Para almazlar Demişti alırsa zaten ben karşılarım dedi elektrik ve su için.
internetide cep tel paket yapıcam artık günlük 1-2 gb sonrası yavaşlıyo sanırım ne kadar yavaşlıyor o konuda bilgim yok
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:00:00 -->-> Daha önceki mesaj 21:58:44 --
yaklaşık 15 gün önce yeni bir eve taşındım. istanbul hakkında bilgim yok fakat ankarada yaşıyorum. her şey üzerime kayıtlı. elektrik için burada enerjisa ya başvurdum. başvurunuz alındığı gibi onaylanıyor ekipler geziyor o bölgedelerse hemen açılır belki siz eve varmadan. 110 lira depozito veriyorsunuz. aboneliği kapatınca geri alınıyor. su da aynı şekilde. 35 lira civarı bir depozitosu var. internet içinse taahhütsüz vınn paketlerine bakabilirsiniz. TTnet in taahhütsüz paketleri çok pahalı.
Evt ttnet paketleri çok pahalı 2 ay sonra kapatıcam elektriği suyu o zaman parayı gerimi veriyorlar.