@abcgrup;
Ben paraya tapan biri değilim hocam yanlış anlaşılmasın

Aslında benim şuan ki halimle yapmak istediğim farklı çok şey var.Misal şimdi diyorum ki para olsada kendi arabamı yapsam fakat biliyorum ki param olduğunda neden yapayım basar parayı bir mercedes alırım.Bir şeyleri kendim üretmeyi seviyorum.Yazılımında güzel yanı bu bir şeyler üretmek için bilmek yeterli.(Gerçi bir şey bilmiyorum orası ayrı konuda

)
Özgürlükten,hürriyetten kastım geceleri diskolardan,barlardan havuzlara falan gitmek değil.Tabi ki bunları da yapmak isterim yalan yok.Fotoğraflardan sadece güzel kız olan fotoğraf etkiledi beni bunu açık açık söyleyeyim.Çok şükür güzel yemekler yiyorum.Güzel bir evim var ailemle mutluyum huzurluyum ona lafım yok.Ama insanlar boş şeylerle uğraşıyor boş şeyler yapıyor ve boş yaşıyor.Hadi milleti geçtim bende boş yaşıyorum.
Çıkarcı kişilerden nefret ederim orası bir gerçek.Ortaokulda vardı sınavlarda kopya için erkeklere yağ çeken kızlar onlar büyüyünce parası olanlara yazanlar.Misal benim için kısa bir örnek vereyim;
Sabah kalkıp yeşillikler arasında çok sayıda spor aletinden oluşan tam bir askeri eğitime benzer şekilde boks ve vücut geliştirme antremanı yapmak.Sonrasında o yeşilliklerin arasındaki taşınabilir mini ofis içerisinde matematik-geometri çalışmak.Sonrasında biraz gidip yüzmek,tenis oynamak veya golf oynamak.1970 model dodge charger ile biraz gezmek.
Sonrasında ekibimle nasıl bir oyun yapalımda oynayıp eğlenelim diyerekten eğlenceli oyunlar yapmak
Belki de hiç bir şey yok hocam dediğiniz gibi.Belki de bizler sadece bir koltukta oturuyoruz tüm bu dünya-gezegenler-evren beynimize yüklendi beynimizin içinde onları çözmeye çalışıyoruz ve sadece beynin içinde yaşıyoruz.Belki de beynin içinde beyni çözmeye çalışıyoruz.
Bazen düşünüyorum yaratıcımız belki çok yakınımızdadır ve belki onu görüyoruz da farkında değilizdir.Saçma bir örnek olacak ama bu örneği hep tanrı-dünyaya bağlarım;
MMORPG oyunlarda(night,lol,metin2 vb.) gerçek yaşama çok benzer.Aynı gerçek yaşamdaki gibi mücadele edersin emek verirsin.Çeşitli şeyler yaparak kendini geliştirmeye çalışırsın.Ve o oyunlarda adminler,game master'lar vardır.Oyuna girdiklerinde ergenler gidip item-para dilenir

Ve o oyunlarda adminlik belli bir zamandan sonra sıkar.Kimse sana meydan okumaz,kimse gm'le savaşmaz.Neden gm editlidir oyunculara göre çok güçlüdür.O yüzden ben o tip oyunların özel serverlarında admin,oyun yetkilisi olduğumda normal bir yan karakter açıp ona özel itemleri atıp milleti öyle keserdim.Ben bu tarz bir kainat oluşturmuş olsam yine benzer şekilde normal bir insan gibi insanların arasında dolanır onları test ederdim sınardım sanırsam.
Google,facebook vb. ofislerde çalışmak büyük ayrıcalıktır ama yine benim istediğim tarzda bir şey değil hocam.Bazen farklı düşüncelere kapılıyorum bu insanları bu kadar ayrıma sürükleyen nedir diye?Kendi rahatı uğruna başkalarına eziyet çektirtmek nasıl bir insanlıktır diye?
Amerika ve avrupa ülkelerinin şuanda o konumda olmalarının nedeni nedir?Elimize verdikleri ve elimizden aldıkları değil mi?Gidip saldırdıkları yerlerin nimetlerinden faydalanıyorlar,sonrasında ellerine kamerayı alıp o insanların kadınlarına,kızlarına tecavüz ederken videolar çekiyorlar yetmiyor o insanları açlığa,ölüme sürüklüyorlar.Sonrasında millete yaygara yapıyorlar yok insan hakları,yok hayvan hakları diye.Bu sadece batı ülkelerine değil kalleş ülkeler için düşündüklerim ki.Ülkeleşme sistemi bile benim için çok mantıksız geliyor.
Bu şekilde dengesiz bir biçimde kıtalara ayrılıp düzensizlikle dünyanın anasını ağlatacağımıza bir düzen tertip içerisinde yapılması gereken fabrikaları dünya içerisinde belli şekillerde dağıtarak.Enerji için gerekli olan çalışmaları belli düzende yaparak.İnsanlara iyi bir şekilde gelir elde etme,çalışma yolları tek bir şekilde sağlansa hem ayrımcılık azalır hem de bir tertip,düzen olur.
Elin adamı kendi ülkesindeki tüm sorunları halletmiş kendi geleceği için diğer ülkeleri nasıl bataklığa doğru sürükleriz diye plan yapıyorlar.
Uzun oldu kusura bakmayın konuşmak güzel oluyor