Xhenahobia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Memnun musun hocam Bilge Adam eğitiminden? Bir de dersleri işleyişleri v.b nasıl, kitapları olsun konuları anlatım biçimleri, örnekler falan biraz bilgi verir misin?
volkans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet bilgi almak isterimgooglede yazınca çok kötü olumsuz haberler var sizden duymak isterim.
Hocam öncelikle kurs ismini 2.planda tutun. ilk size eğitimi verecek hocayı tanıyın. Ders programı Microsoft'un kendi hazırladıgı programa ve projelere göre gidiliyor. Console ve WinForm'lar nedir ne işe yarar vs ile geçiyor. İleri düzeyde gerçekten hiç duymadıgınız , bilmediğiniz yöntemlerle karşılaşabiliyorsunuz. BilgeAdam'da eğitmenler öyle 2-3 sene sagda solda çalışmış eğitmenlerden değil, baya bir fırın ekmek yemiş , sıkı mülakatlardan geçmiş hocalardan oluşuyor. Size temeli veriyim siz kendinizi geliştirin mantığına bakmıyorlar. Benim korkum buydu. Anlamadınızmı etütlere kendileri sokuyorlar. ve soyut olarak kafanıza vura vura öğretiyorlar diyebilirim. İlgi ve bilgileri bence çok sağlam. Fiyatları tuzlu ama hakediyorlar.
Tabiki bu söylediklerim her yer için geçerli değil. Sizin yapmanız gereken yazılmadan önce eğitmeninizle görüşün, ölçün biçin. hoca da sıkıntı görmezseniz gerisini düşünmeyin.
Sıfırdan başlayan çok arkadaş var sınıfta değişken ne oldugunu bilmeyen, 1 ayda "Karar Yapıları" dersini , Console Application konusunu çözdüler ben bile şaşırdım ama herşey sizin elinizde tabi. verdikleri ödevleri yaparsanız, tekrar ederseniz çözersiniz bu işi.

BilgeAdam üniversite gibi, ödevler veriyorlar, projeler veriyorlar bunlara göre size mezuniyet notu veriyorlar ve sizi daha da motive ediyor Seminerleri oluyor her ay, Etkinlikleri vs. Ben tavsiye ederim. gördüklerim bunlar.