microsoftta maalesef 1 e 1 milli piyango sıralı tam liste gibi kaynak bulman zor. o kadar hızlı gelişiyorki kitaplar yazılıp piyasaya çıkana kadar kitapta anlatılan konular kullanılan yöntemler eskiyor.
konu bazlı kaynak bulnaız şart. başlangıç aşamasındaki sorunlarınız için csharp nedir ve beni sömürebilirsin.

c# konularında ileri seviyeye kadar c3nedir işini görecektir. konular framework ve asp.nete kaydığında msdn- stackoverflow gibi kaynaklarla yerli kişisel bloglar işini görecektir.
her zaman bulduğun kaynakalr yanlış ve eksik çıkacaktır. msdn ve stackoverflow dışında.
türkiyede asp.net eğitim seviyesi maalesef "Merhaba Dünya" mantığında. bir konuyu esaslıca bakın bu böyle böyle yapılır modunda anlatan kaynak yok. bu nedenle kurs senin için çok önemli olacak.
kursun sonunda proje geliştirme konusunda mutlaka
"forum" yapmasını isteyin hocanızdan. profesyonel bir web sitesinde ihtiyacınız olacak herşey forum projelerinde vardır.
yani e-ticaret projeleri yapılır genelde ama yeterli değildir kurs bittiğinde bi düzenli forum kodlayacak seviyede bilgiye sahip olursan ne ala. gerisi sonradan gelişir zaten
işte beklediğim cevaplardan birisiydi. Herkes boş kurs vs diyor ama kaynakta çok sıkıntı çektiğimden başlamak istedim. "Forum" önerinizi kesinlikle dikkate alacagım çok iyi bir fikir. Ben e-ticaret olarak düşünmüştüm ama e-ticareti de kendim yapmaya çalışacagım.
OOP muhakkak tam anlamıyla öğrenmem gerek, MVC'ye geçmeden.
Sizden bir rica da daha bulunmak istiyorum OOP'nin tüm konuları pekiştirmek için aklınıza gelirse bana bir proje önebilir misiniz ? "A" otomasyonu şöyle çalışmalı vs diyerek.