Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Parti bazlı bakmak çok yanlış olur cumhurbaşkanı her kesimi düşünebilen ve başbakandan falan daha önemli bir konuma sahip olan kişidir. Bu zamana kadar ismi geçenleri hepsi zaten makam mevkii sahibi olmuş ve bu ülke için zaten yapacak olsalardı bir şeyler yapabilecek konumdaydılar.
Abdullah gül , emine ülker tarhan , ilker başbuğ , Recep tayyip erdoğan , Kemal kılıçdaroğlu , kamer genç , numan kurtulmuş , haşim kılıç , devlet bahçeli
bu adamların kesinlikle aday olmaması gerekiyor. Ülkenin geleceği partiye bağlı olmamalı diye düşünüyorum.
Saadet partisi ve Büyük birlik partisi liderlerinden birisi düşünülebilir her kesime eşit mesafede duran 2 parti olarak düşünüyorum. 2 kesimi ortada buluşturmayı gençliği bir arada tutma girişiminden dolayı erken olsada mansur yavaşta olabilir ama kaldırabilir mi o konumu tam emin değilim
Başbakan aday olsa tek başına kazanır kesin kazanır düşüncesine pek inanmıyorum böyle olsa bile akp biat kültürü olduğu için çöküş çok çabuk gerçekleşir çünkü numan kurtulmuş bülent arınç v.b gibi kişiler ile kapışabilecek seviyede değil akp içerisinde önce kendi alt yapısını oluşturması gerekiyor şuan akp devamı için başbakanın cumhurbaşkanı olmayıp kendisinden sonra gelecek kişimin oluşumunu oluşturmayı hedefleyeceğini düşünüyorum.