muzafferbilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Su anda elimde boşta vds yok teklif sunmuyorum sakın yanlış anlamayın
Öncelikle nekili gözünüz kapalı kullanabilirsiniz kaldıki bu calışmaları vds aldığınız firmaya yaptırmanız cok daha sağlıklıdır

bildiğinizigibi 15 günlük lisans firmalar değil cpanel sağlıyor buda kurulum yapılacak olan ip adresinin daha önce cpanel kurulmaması gerekmektedir bu da firmanın elin de var ise olabilecek bir durumdur

vds test süresi bir cok kaliteli firma sağlamaz bunu da tek amacı var bu tarz test süresi için verdiğimiz %99 kişi illaki bir yere atak veya saldırı cıkısı yapmasıdır

forum da daha 3 aylık üyesiniz vede bağsettiğiniz gibi güven olması gerekli vede forum da kaliteli olan hiçbir x firma bu sekil de test süresi sunamaz

saygılarımla
verdiğiniz bilgilerden ve ilginizden ötürü içtenlikle teşekkür ediyorum..
cPanel lisansı ile alakalı bilgim var. sitelerimin yapılandırılması mail vs. için başlangıçta olması avantaj sağlayacak. nihayetinde YS belgesiz satış yapmayı planlamıyorum. ve önceliğim shared host/reseller satmak değil.

Optimizasyon çalışmalarını konuda açıkça ifade ettiğimi sanıyorum ki: tekrar edeyim. Belirtilen optimizasyon yapılmış olarak teslim alacağım.

atak / saldırı vb nasıl yapıyorlar bunu bile bilmem ama firmalar bunu düşünüyorlarsa ( ki düşünürler) haklılardır. Lakin hem host yönetimi bilgim olmadığı için mağdur oluyorum. hemde tavsiye edilen (O firma çok iyidir denilen ) firmalardan bunaldığım için test etmeyi tercih ediyorum. aksi taktirde forum-dışından bi şekilde bulmam gerekiyor.

mevcutta test için x kişiden/firmadan aldık bir tane ve denedik ama garip sorunlar çıkıyor ve sitelerimize erişemiyoruz.. (yok saldırı aldık. yok sorun sizden) vs/vb.

bize atadıkları İP de 123 site var gösteriyor felan. filanlar
bakalım kısmet.