Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Katılıyorum.

Aynı şeyi gittigidiyor örneği ile açıklayalım.

Gittigidiyorda yaptığınız ticaretler get sistemi ile korunuyor ve gittigidiyor sizden bu işlem için komisyon alıyor. Ve aldığı bu komisyon içinde size ticaretinizin güvenli olması için garanti veriyor.

Bir kişi çalıntı kartla bir kişiden ürün alıyor, kişi ürünü çalıntı kartla işlem yapan kişiye gönderiyor kişide teslim alıyor, ödeme için onay veriyor para karşı tarafa aktarılıyor ve işlem tamamlanıyor, ardından kartı çalınan kişi bankaya durumu bildirip ters ibraz açıyor ve banka gittigidiyordan bu parayı geri alıyor.

Bu durumda gittigidiyor, suçsuz günahsız Satıcıya mail gönderip ''Sizin ödeme çalıntı kredi kartıyla yapılmış, bizden parayı geri aldı banka" Bi zahmet size gelen parayı bize geri yollayın yoksa sizi dava ederiz''
gibi bir prosedüre asla girmez, ki bu tür durumlar yaşanmıştır gitigidiyorda da sahibinden.com da da.
Bu işi yapıyorsanız, bu tarz durumları hesaba katmak ZORUNDASINIZ.

Bu tür güvenli ticaret ortamlarında zaten baştan fraud ekibi gerekli kontrolleri yaparak bu tür olasılıkların önüne büyük oranda geçerler, nadirende olsa böyle bir durum yaşanırsa bu firmaların avukatları çalıntı kart kullanan kişinin peşine düşer ve parasını tahsil eder. İşin kolayına kaçıp hiçbir suçu olmayan satıcıdan para istemez.

Nokta.

Gerçekten noktayı koydun. Çok haklısınız resmen işi bu hale getirmişler.

Ben alanadlari.com'u kurumsal bir şey sanıyordum ama bu yaptıkları iş hiç kurumsallığa yakışmayan davranış. Benim merak ettiğim bir diğer konu da aslında firma ne kadar zarara uğradı ki bu kadar üzerine düşüyor ?