eceolcay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
doğuş işleri yoluna koydun anlaşılan tatile bile çıkmışsın bence de tatildeysen boşver bakma zaten keyfine bak gelince nasıl olsa sinir olmaya devam etcen tadını çıkar hiç olmazsa

bence link çıkışıyla pekde alakalı değil. çünkü bazı linkli paylaşımlar atıyorum 20 k görüyosa, normal bi paylaşım 10 k olabiliyo. galiba etkileşimin ne kadar yüksek olduğuyla alakalı. beğeni,yorum ve paylaşımı fazla olan bir gönderi daha çok kişiye ulaşıyor. ama bu erişim sıkıntısından çok fazla etkilenen sayfalarda veya yeni sayfalarda bu etkileşim nedense gerçekleşmiyo. ana sayfaya düşmüyo

Suan Sayfam 1 Milyon Kisiye Erisim Almis Durumda Ve Sadece face Reklaml Verdim Face Reklam keyfime Bakiyorum erisim umrumda Degil İnan Artik Bayginlik Getirdi icime yeter Yani Offf

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:07:36 -->-> Daha önceki mesaj 09:20:22 --

Sunuda Eklemek İstiyorum Bugun İki sayfam Daha Yeni Gorunuma Gecti Ama Bunun Disinda Hala Sayfa Tasariminda Degisiklikler Olmaya Devam Etmekte Link Paylasinca Goruntu Ekle Ust Kisma Degiisik Bir Tarlsarimla Yenilenmis Gozuma Bu Carpti