Lütfen hukuk bilgisi olmayanlar mesajlarımı alıntı yapmasınlar. Konuya gerekli katkıyı yaptım. İsteyen bilgi olarak alır, isteyen önemsemez. Hukuk bilgisi olanları ise zaten 100 km'den tanıyacağım için, onlar istedikleri gibi bana cevap verebilirler. Tartışırız aramızda.
Tartışmak İçin Yazmıyorum Ancak Bazı Konularda Alan Adlarının Avukatlıgını Yapar Gibi Savunmalara Geçmişsiniz Bir Sorum Olacak Buda Yazılı ALANADLARI Kurallarınının İçerisindedir.
Alıntı
Adım 4: Satıcıya Ödeme
AlanAdları.com satan kişinin satışı yapılan alan adının alıcıya aktarıldığını doğrular doğrulamaz, ücreti satıcıya havale etmektedir.
Transfer ve Güvenli Ticaret Aracılığı Hizmetlerimiz AlanAdları.com vasıtasıyla satışı gerçekleştirilen alan adları için ücretsizdir.
AlanAdları.com hem alıcı, hem de satışı gerçekleştiren taraflar için yasal koruma sağlayan hukuki düzenlemeleri sisteminde barındırır.
AlanAdları.com güvenli bir finansal aracı rolü oynayarak ödemenin güvenli bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar.
AlanAdları.com sahip olduğunu alan adının teknik bir aksaklıktan, sahtecilikten ya da benzer sorunlardan dolayı kaybolmasını engellemek üzere kişisel asistanlık hizmetleri verir.
AlanAdları.com kendi dijital piyasası dışında gerçekleştirilen satışların harici güvenli ticaret işlemleri için AlanAdları.com anlaşılan satış değeri üzerinden %3 komisyon alınacak şekilde hizmeti talep eden tarafa faturalanarak ücretlendirilir. AlanAdları.com anlaşmaya varıldığı takdirde bu ücreti taraflar arasında bölüştürerek faturalandırabilir.
Şimdi Hocam Yukarıdaki Alıntı Alan Adlarının Kendi Kuralları Cercevesinde SAtıcıya Ödeme Şıkkında Bulunan Bazı Kurallar Topluluğudur.
Burada Belirttiğim Ve Büyülterek Yazdığım Maddelerde AlanAdlarının Kişisel Asistanlık Hizmetinden Anladığınız Nedir ? Ve Verdiği Vaatlerle Birlikte Taahüt Ettiği Durumlardan Sizce Burda Yazan Maddeler Dahilinde Hangisini Yerine Getirmiştir ?
Alıcı Ve Satıcı Taraftır Diye Belirttiğiniz Durumlarda SİMSAR Olan Alanadları Satıcıya Verdiği Paranın Garanti Olarak Kendi Hesaplarına Geçmeden Satıcıya Transfer Ettikten Sonra Nasıl Bir Hak Talep Eder ? Kendi Sözleşmelerinde Olmazsa Olmazsa Güvenlikli Para Yada Ürün Transferi Kurallarını Hiçe Sayarak Yapmış Olduğu İşlemde ALANADLARI nı Bağlayacak Hiç Bir Durum Yokmudur ?
Eğer Sorularımı Yersiz Buluyorsanız Cevap Vermeye Bilirsiniz.
Birde Bu Zamana Kadar Kaçtane Alan Adları Firması İle Çalıştınız? Ve Buna Benzer Bir Örnekle Buzamana Kadar Hiç Karşılaştınızmı ?
Saygılarımla. Kolay Gelsin.