volera adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam dediğiniz olayı ankarada yapan çok kafe var denetçiler gelmeden birbirlerine haber veriyorlar. Fakat bazen hep ilk sıradan denetleme yapılmıyor bu yönden biraz sakıncalı konunuzu inceledim. Nargile Ankara 9 - 12 tl arasında gidiyor getirisi oldukça güzel Al Fakher tütünü özel üzüm 20 tl adam bir kilodan 35 tane satıyor buda 700 tl eder 80 tütün + 40 tüp + 50 kömür kalan 540 tl kar. Nargile bağımlıları varsa kazancınız az bile derim.

Ama kapalı alanlarda son zamanlarda oldukça baskı yapılıyor. Herhangi bir çözümde yok kişinin bahçeyi büyütmesi ve raylı tente camlama yaptırması ekstra masrafa neden olur. Böyle güzel bir işletmeyi satmak yerine ortak alın dediğimi gibi büyütün. El kazancağına siz kazanın.
Kafe işinde kar marjı zaten her konuda çok yüksek hocam. Kapalı alan nargile baskınları da git gide azaldığını zannediyorum.

Normal şartlarda devam etmek istiyorum zaten. Alternatif olarak bir ortak alma planım bulunmakta zaten. Bu hafta sonu satılmazsa zaten mevcut ilanın fiyatını cafenin gerçek ederine çekip işime bakmayı planlıyorum. İki kişi bu hafta sonu görmeye gelecek, hadi hayırlısı diyelim.