valla iyi güldüm gece gece. kısaca şöyle söyleyeyim afternic üzerinden bir sabah mail geldi. alan adınız 6800$'a satılmıştır diye. bende uyuyordum mesajı okudum geri yattım. yani adamlar yabancı ama adamlara güvenim tam. ve bütün işlemler yaklaşık 3 hafta falan sürdü. gerçi çakallar 1200$ komisyon kesmişler yani aslında 8000$'a satılmıştı domain ama dert bile etmedim(yani az dert ettim ). neyse. para hesabıma geldi öyle yada böyle ve hiç bir sıkıntı çekmedim. istediğim zaman mesaj attım ve cevabımı aldım.

şahsen domainlerimi afternic üzerinde satışa koymaktan memnunum. yanında da sedo kullanıyorum. alanadları üzerinde bir kaç saçma teklif gelmişti ama domainlerimi oradan kaldırıyorum bugün. eğer 400 lira gibi bir para bu kadar düşebiliyorlarsa eskaza 10.000 liralık bir satış yapsanız 1 hafta sonra parayı geri istemeyecekleri ne malum artık?

buradaki sinir bozucu kısım sizi de olayın içine dahil etmeye çalışmaları tabi ki. olay bitmiş gitmiş. karşı taraf haksızlık yapmış ve bu artık karşı taraf ile alanadları arasındaki bir sorundur. yahu zaten alanadlarının kuruluş amacı güvenli bir şekilde bu işi halletmek değil mi? komisyonu bu yüzden almıyor mu? kendi hataları domaini geri almaları olmuş bence. yada karşı taraf türk değil sanırım dava açsalar da paranın gideceğini falan görmüşler olabilir. sakın onların oyununa gelmeyin bence. sizi tehdit etmelerini sebebiyle de karşı dava açmayı bile düşünebilirsiniz. işte tekel olunca böyle oluyor insanoğlu.

neyse. ne demişler yerli malı yurdun malı kimse onu kullanmamalı...