Demek ki bu siteden uzak durmak gerekiyor. Ben de domain portföyümü yüklemeyi ve satışa çıkartmayı düşünüyordum 1-2 gündür, iyi denk geldi bu konu.
Yani çok saçma, sonuçta sizi ilgilendiren bir durum yok ortada. Sözleşmelerde de dedikleri gibi bir madde ve yaptırım hakları yer almıyor gördüğüm kadarıyla. Alan adından mağdur olan firma, mağduriyetini sizin üzerinizden gidermek gibi amatörce de bir işe kalkışıyor.
Trajikomik.
Bugün o alan adını satın GoDaddy üzerinden, böyle bir durum yaşansın. Sizin ruhunuz duymaz. Alıcıyla hallederler her türlü olayı.
Evet benimde aklıma geldi, diyelimki alışveriş yaptınız direkt olarak dolandırılırsanız mağduriyetiniz bugün birçok firma tarafından karşılanmakta. Kaldıki burada beni bağlayan bir şey söz konusu olmamasına karşın mağdur posizyona giriyorum. Düşüncelerimi bile yazmaktan inanın çekiniyorum ama beni madem itham ediyor suça ortak olarak bende yazayım düşüncelerimi. Olay hususundan hiçbir şekilde bilgi verilmiyor ve çelişkili konuşuluyor peki nereden bileceğim bu sitenin sahibinin uyanıklık yaparak site dışında satış gerçekleştirmediğini? Domaini kendisinin almadığını nereden bileceğim? Daha sonra elinde kalıp yada farklı platformda satamayıp parayı kurtarma gayretine girmediğini? Beni düşünüyormuş, beni düşünüyorsan ilkin bir sor paran var mı diye. Daha yeni çocuğum oldu ve sözleşmede beni bağlamayan bir şeyden dolayı ne hakla ödeme isteniyor.