Scripti satın aldım daha önceden. R10'da satış konunuz olduğunu görmemiştim
Kendi hostinglerini kullanıyorum. Sistem gayet hızlı. Şu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. Ufak tefek hatalar var.
Mesala
İlan Rehberi kısmına uzun bir adres girildiği zaman tasarımda hatalar çıkıyor. Kendileri kısa zamanda düzeltceklerini söylediler yaklaşık 1 ay önce ve hala bekliyoruz
Ayrıca benim gördüğüm kadarıyla V2 Plus'ta
Ckfinder açığı var. Bu hata ile ilgileniceklerini söylediler ama bu yazılımı kullanan sitelere shell basmak kolay gözüküyor. Çünkü zamanında bununla ilgili baya bir araştırma yapmıştım.
Onun haricinde .NET yapısını bilmediğim için detaylı bir açık araması yapmadım. Ondan dolayı kesin birşey söylemem doğru olmaz.
Bu ufak 2 sorun dışında sistem tamamen hızlı ve güvenilir. Ayrıca yeni bir güncelleme için bir önerim var; biz genelde haberleri twitter ve facebook adreslerimizde paylaşıyoruz. Sitedeki haberleri otomatik paylaşmak için bir sosyal medya eklentisi yapılabilir. Bu çoğu kullanıcı için güzel olur.
(Not: Bu tasarım ve ckfinder için site ismini sormanıza gerek yok. Çünkü bu olay kişi odaklı değil; müşteri odaklı. V2 Plus alan herkesi ilgilendiriyor.)
İyi çalışmalar
Sistem'de en son güncelleme ile dosya aktarımı yapılırken sizin web sitenize gönderimi sağlanamamıştı. Uyarınız doğrultusunda güncellemeniz gün içerisinde yapılmıştı.
Sistemlerimiz şifreli olup üzerinde herhangi bir oynama yapılamamaktadır (css + görsel hariç). Firmamızın kurulduğu günden bu yana elimizden geldiği kadar
daha fazlasını müşterilerimize sağlamaya çalışıyor. Hangi haber yazılım firması sizinle 7/24 saat gsm destek sisteminde hizmet vermiştir.
Sistemlerimizi kurduğumuz an itibari ile müşterinin isteklerine kulak verdiğimizi sorununa yardımcı olduğumuz apaaçıktır.
İlan rehberi için probleminizi dile getirmişsiniz 1 ay diyorsunuz taşındığımızı sorunları toparlamaya çalıştığımızı size o zamanda belirtiğimizden eminiz.
Twitter ve facebook otomatik olarak paylaşılması hakkında bir eklenti göremedik talep söz konusu sizin tarafınızdan ilk belirtilmektedir.
Böyle bir eklentiye gerek duymadan facebook sayfanızdan Social RSS, RSS Graffiti, dlvr.it uygulamalarına izin vererek twitter ve facebook'a otomatik
paylaşıma sağlayabilirsiniz.