Hocam eğer mecbur değilsen benim önerim evlenmemenden yanadır. Eğer sonunda ölüm var ve evlenmen gerekiyorsa da evlenme teklifi ederken şımartmamanı tavsiye ederim. Akbil dolduran gişedeki görevliye nasıl "10tl lik akbil yüklermisin abi" diyoruz evlenme teklifi de bu tonlama ve ruhla olmalı bence.
Hocam eğer güzel bir evlenme teklifi edersen de, düğün ve nişan alışverişinde extradan omuzlarına binecek ödemeler için kredi çekmemeni tavsiye ederim. Çünkü genelde bu kredi yalnız ödeniyor
Bu arada kazayla kendilerine yada kayınvalideye çok extra oluyor gibi bir şey dersen herşeyin en iyisini hakkettilerini doğuştan düşündükleri için sana akbil gişesindeki abiden bilet isterken ki ses tonuyla ve duyguyla cevap verilecektir.
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=137262
Kızının varsayılan olarak herşeyin en iyisine layık olduğunu düşünen kayınvalideler için yakında bakanlıktan karar çıkmasını da bekliyorum bu arada.
Bunların hepsini okuyup benim ki farklı diyorsan hocam; bu mesajı like layıp farklı olmadığını göstermeleri için r10 camiasından yardım bekliyorum.