evet biraz düzelme oluyor sayfayı bir süre kapatıp tekrar açınca, ama bir süre 2-3 gün içinde gene eski haline dönüyor. daha önce denedim öyle olmuştu, tekrar kapattım bir hafta-10 gün kadar sonra 2-3 gün önce açtım fena değildi ama bugün yine berbat.. hatta üyelerden gelen bilgilere göre, bazı resimler görünmüyormuş. burda ne resmi var açılmıyor, görünmüyor falan diyorlar.
daha önce olaya çözüm bulduğunu ama püf noktalarını paylaşmak istemediğini söyleyen arkadaşı da esefle kınıyorum. psikopatça bir davranış sergilemiş. burda insanlar erişim işkencesi çekerken "ahaa ben buldumm ama söylemem" gibi bir görüntü oluşmuş yakıştıramadım. söylemeyecekse dediğiniz gibi hiç yazmasa daha doğru olurdu.
ayrıca neden paylaşmadıklarını da anlamıyorum. herkesin kısmeti ayrı sonuçta. herkesin alanı da farklı. yani burda bilgilerini paylaşmasının ona hiçbir zararı olacağını düşünmüyorum. aksine insanlara destek olduğu için belki işi daha çok rast gidecek.
Ben Kapattım Actım Duzelmıstı Ama Bozuldu Arada Baya Zaman GEctı öle Böle Değil cok Guzel Bır sekılde duzeldı Lınkler 20-30 K Erısım Almaya BAsladı 1hafta Boyunca ama dün gitti gene Garip Seyler Oluyor ama duzelıcek yakında hepsı bence