Selamlar

Altta başlığını yazdığım kategorilerde en çok hit alacak başlıkların listesini oluşturacak bir arkadaş arıyorum her kategori için ne kadar başlık olacağı kategorilerin açıklamasında yazmaktadır. Fiyat olarak ben bişey demiyorum işi yapacak arkadaş fiyatını kendisi verir anlaşabilrsek başlar halleder inşallah. Liste toplamda 8 bin adet konu başlığı içercek sanırım en fazla 1 haftada hazır olur önemli olan listenin baştan sona doğru düzenli ve hit alacak başlıklar içeren amacına yönelik olmasıdır. Lütfen işim çıktı o oldu bu oldu deyip yarı yolda bırakacak arkadaşlar ilgilenmesin. Ödeme iş bitiminde alınacak öncesinde işi yapan arkadaşın bilgisayarına bağlanırım teamviever ile kontrolü yapar ödemesini yaparım listeleri alırım bu kadar basit. Herkese hayırlı işler dilerim.

TEKNOLOJİ (en çok hit alacak 1000 adet konu başlığı) (telefon tanıtımları,bilgisayar tanıtımları vs olabilr ama sadece bu yazdıklarımdan da oluşmasın liste)
KADIN (en çok hit alacak 1000 adet konu başlığı)
SAĞLIK (en çok hit alacak 1000 adet konu başlığı)
SEYAHAT (en çok hit alacak 1000 adet konu başlığı) (turistik bölge tanıtımları vs. olabilir ama sadece bu yazdıklarımdan da oluşmasın liste)
EMLAK (en çok hit alacak 1000 adet konu başlığı)
OTOMOBİL (en çok hit alacak 1000 adet konu başlığı)
FAYDALI BİLGİLER (en çok hit alacak 1000 adet konu başlığı) (bu kategoride yer alacak başlıklar diğer kategorilerle çelişmemeli her telden olabilir ama birografi olmamalı yani tarihi kişiler vs)
DİNİ (en çok hit alacak 1000 adet konu başlığı) (merak edilen dini konular vs olabilir )