kaantongelci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eşyalı stüdyo bir daire için yıllık ortalama kira bedeli 12 ay üzerinden en düşük 4000 TL olacaktır. Okula yakın istiyorsan 6000 TL civarı olacaktır. İçkin sigaran kumarın yoksa aylık 400 450 TL'ye yaşarsın. Kıbrıs sanıldığı kadar pahalı bir yer değil. Büyük farkları sadece kıyafet sektöründe görürsün. Gazimağusa ise öğrencinin yaşayacağı en uygun yerlerden biridir. Girne ve Lefkoşa'dan daha ucuzdur yaşam şartları. Pahalı yerleri de vardır uygun yerleri de. Yaşam tarzına bağlı biraz da. 500 ml'lik bir suyu 50 kuruşa içebileceğin yer de vardır 3, 4 liraya içebileceğin yerde. Adam akıllı okuduktan sonra rahat rahat yaşar gidersin az bir bütçeyle. Seni tek uyarabileceğim konu ise, Kıbrıs insanı cezbeder. Kumarhaneleri, bet ofisleri, içkinin ucuzluğu derken kendini kaybedip bambaşka bir insan olabilirsin. Bu konudaki uyarımı dikkate alıp bilinçli olarak Kıbrıs'a gelirsen daha iyi olur.

Ascend G300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
batak oynamayı bile bilmiyorum ama beni iddaya sararlarsa o zaman kaybederim. Tek zaafım idda onun dışında içki, sigara felan kullanmıyorum. Şu ev konusunda 5000 e bulabilirsem süper olur. O konuda yardımınızı isterim artık

Ayrıca kazandığım takdirde ailemden onay aldım Artık samsun şubesi yerine kıbıs şubesine hizmet etmiş olacağım