Orada çalıştıgını kanıtlayabilirsen şayet sigortasız şekilde deliller ile 5-6 bin civarında tazminat alırsın çalışma bakanlıgına başvurdugunda. ha 3- ay olur 6 ay olur 1 sene olur ama mutlaka ve mutlaka alırsın dedigim rakamlara yakın. Pazarlama işi yapabilirim dersen araç ile sıcak satış alkol sektöründe pm ile iletişime gecersen bir kaç elaman arayan firma ismi söylerim aklına yatarsa en azından daha saglam bir yer bulana kadar idare edersin.
Şu günleri atlatayım da inşallah bir hal çare bulcaz.Abi iş konusunda bir abi yardımcı oldu bakalım hanımla bir girebileceğimiz yere.İnşalah olur.
Bu kadar işten anlıyorsun hocam, kendine ait bir network kursan kendi sitelerini barındırsan adsense den gelir elde edersin diye düşünüyorum tabi ek iş olarak aylık üç beş kuruş kazanırsınız hemde normal işte çalışırsınız benim nacizane fikrim belki dediğimi yapıyorsunuzdur. Allah yardımcınız olsun..
Abi onu ek iş olarak yapıyordum.Hem adsense hemde seo işlerinde kullanıyordum ama düğün itibariyle herseyimi sattım zaten.Nasipse düğüdnen sonra toplarsam kendimi gene ek iş oalrak yapacaz.