MesoftBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Değerli R10.net Kullanıcıları.

Aylarca bot aramalarından sonra internette @lastwisher arkadasımla tanıstım aylardır bazı botlarla ugrastım ama joomla 2.5 siteme bir türlü entegre edemedik hikaye uzun.

Gece saat 1 gibi http://www.botextra.com/ sitesini incelerken arkadas online destekten yazdı bana konustuk derdimi anlatım bende ftp bilgilerimi istedi verdim bi bakarmısın dedi allahalah haber eklenmis sonra işler hızlıca gelişti uzun konusma ve ayarlar yapıldı benim kendi müsterim beni böyle 3 saat o olmadı bu olmadı diye sıkıntı verse kovardım sabırla dinledi ve işlemleri yaptı helal olsun.Gece saat 3 de artk yeter diyerek ben kapattım.

Arkadaşımızdaki MUHTEŞEM SABIR ve TEÇRÜBESİ ile gece gece beni güldürdü allahta bu iş ahlakı ile onu güldürsün.Arkadaşa cpanel ve ftp bilgilerimi sorunsuz güvenle teslim ettim alnının akı ile çıktı helal olsun.

ÜÇRETMİ : ne ücreti bu hizmete bu kaliteye bot 3 aylık 30 tl babasının hayrına çalışsa daha fazla üçret lması lazım bence ben yatıp uyuyorum siteye haberler tıkır tıkır ekleniyor bunun bedeli bu değilde ticaret ve rakabet ortamı ne diyelim.

Daha çok yazaçak ve övgüler sunacak çok şey var ama arkadaşlar beraber gecenin saat 3 üne kadar siteye ugrastık saat 7 de de mesaime geldim uykusuzluktan çok bir sey yazamadım sanırım.

Arkadaşıma İLGİSİNDEN ve İŞ AHLAKINDAN dolayı teşekkür ederim.
Çok teşekkür ediyorum, asıl biz teşekkür ediyoruz.
nalpagutt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu 1.pakette tüm özellikler pasif ? Ne işe yarıyor tam anlamadım ?
Manuel olarak tüm botlardan sınırsız şekilde içerik ekleyebilirsiniz 1. paketimizde, fakat o paketimizde özgünleştirme havuz takipçi gibi özellikler mevcut değildir.