hocam bir çok anahtar kelimemde yayınlanma olmuyo sebebi ise ( bu anahtar kelime için reklamlarınızdan biri zaten gösteriliyor ) diye yazıyo, o anahtar kelimeyı kapatmammı gerekıyo?
yardımınız için şimdiden teşekkürler
çok teşekkür ederim hocam. ben adworsu 7 aydır ara ara kullanıyorum çokta bilgili değilim adwors konusunda,artık sürekli kullanıcam optimize konusunu nasıl yapabilirim tavsiye edeceğiniz birşeyler varmıdır
Optimizasyon konusu açıkçası birkaç cümleyle özetlenebilecek bir şey değil.
Ancak tek söyleyebileceğim, eğer konuyla çok haşır neşir değilseniz, mutlaka Adwords dökümanlarını okuyun. Yabancı diliniz varsa yabancı blogları takip edin.
Adwords eğitim dökümanlarını okumadan kafanıza göre iş yapmayın, çünkü sonuçta bu işe para harcıyorsunuz. Yanlış yaparsanız paranız çöpe gider.
Genel olarak benim söyleyebileceğim, en başta derli toplu bir hesabınız olsun. Kampanyalarınız, reklam gruplarınız, kelimeleriniz belli bir düzene sahip olsun. Kısacası kendinize ideal bir şablon yaratın ve ona göre çalışın.
Hedefleriniz olsun, bir şey mi satıyorsunuz veya sitenize ziyaretçi mi çekmeye çalışıyorsunuz bilmiyorum. Yani sonuçta hedefiniz neyse, onun size maksimum maliyeti ne olmalı onu belirleyin ve o amaca odaklanın.
Takıldığınız yerlerde zaten burada ben dahil birçok arkadaş yardımcı olmaya çalışacaktır