Domain Adı : Misafirolbana.com / .net / .org
Bitiş Tarihi : 29.03.2015
Kayıt Firması : Alastyr.com
Transfer Ücreti : Firma içi ücretsiz.
Minimum Fiyat : XXX TL
Maksimum Fiyat : XXXX TL
16.08.2014 Tarihine Kadar: 120 TL
Özel Notlar :
"Misafir Ol Bana" Show TV'de yayınlanan yemekteyiz benzeri bir TV programıdır. Kendim domaini Show TV 'de daha projeyle ilgili sözleşmeler imzalandığı zaman aldım. Kafamda programdan bağımsız bir yemek sitesi kurup güzel bir seo ile adsense kasmak vardı ancak bir türlü fırsat bulamadım. Öyle görüyorumki program da her gün yayınlanıyor ve daha uzun soluklu olarak devam edecek gibi duruyor. Bu sebeple program uzadıkça seo açıdan daha da zorlanılacağı için bir an önce alan adını satıp başka bir arkadaşın faydalanması için değerlendirmek istedim. Kafamda belli bir fiyat yok en yüksek teklifi verene vereceğim. Teklifler konu altında yer alırsa daha güzel olur. Eğer istediğim rakamlara ulaşamazsam alanadını işletecek birine verip kâr ortaklığı yapmayı planlıyorum çünkü zaten hali hazırda bir yemek sitem var.
Neyse fazla uzatmayalım

Dediğim gibi XXX-XXXX TL gibi rakamlara satacağım. Kafamdaki fiyatların altında kalırsa cayma hakkımı saklı tutabilirim. Ancak bağlantısı olan yüksek bir teklif verip alsın daha yüksek fiyata Show TV'e satsın. O kısmı beni ilgilendirmez

Bu arada yukarıda da belirttiğim gibi alanadı .com, .net, .org uzantılarıyla verilecektir.
Şimdiden teşekkürler.