Belirtiğin linkte anlatılan olayın neresinde daha önce anlattığın gibi pr7 den pr3 e düştü sonra tekrar pr7 ye cıkıyor???? Mattin verdiği cevap bütün paid linkleri kaldırdıktan sonra tekrar göz geçirme isteyebilirsiniz diyor.
Daha önce binlerce defa örneği olan "paid link" vakası. Yakalanıyor, ceza alıyor. Paid link Google için en büyük sorun. En ağır ceza verdiği konu.
Çünkü resme büyük pencereden bakarsan Google bir arama motoru değil, dünyanın en büyük reklam şirketidir.
Ücretli link olayı direk olarak Google için gelir kaybıdır. Ücretli link aldın, yakalandın, linkleri kaldırdın tamam google seni eski haline hemen döndürüverir olayı KESİNLİKLE yoktur.
Bu konunun başından beri yazdıklarını okudum, gerçtekten çok rica ederim, yeni başlayan çok arkadaş var, yanlış örnek olmasın, tek ricam bilgin yoksa fikrin olmasın.
Yok Matt Cutts E-mail atmışta falan dediniz. Şimdi ne diyorsunuz kendinizle çelişiyorsunuz. Siz bildiğinizi yapın. Ben Google talimatlarına göre hareket edeyim bu bana yeter. Büyük resmi, küçük resmi yoktur. Google 'ın kuralları belirli Google diyor ki saha bu top bu saha dışına çıkma çıkarsan diskalifiye olursun. Saha içinde oynarsan sen kazanırsın. Olay budur. A diyor B diyorlar değil. Google talimatları ışığında, kurallarına uyarak sadece teknik geliştirebilirsiniz. Herkesin sözüne aldanmayın ve inanmayın. Bazı arkadaşlar doğru bildikleri yanlışları, doğru lanse etmek istiyor. Bu da bilmemek ten kaynaklıdır. Mevlana'nın bir sözü var. O söze uyarak sizinle bir daha bu konuyu konuşmayacağım. Hayatınızda başarılar dilerim.