Codari adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım
hiç kusura bakma ama hayatımda bu kadar cahilce bir söz duymadım. Tam kahve muhabbeti matt e bole demisler matt onlara boyle yazmıs
Google asla Pagerank e manuel mudahele etmez. Para ile backlink alır ve yakalanırsan ceza alırsın, bu bazen bir kac yüz sıra gerileme bazen de tamamen deindextir. Yok prını 7 den 3e indirdim tam bir saçamlıktır. J.C. Penney vakasını isteyen inceleyebilir.
Nickini secmeden biraz araştırma lütfen. Atıp tutmadan önce bu sitede alexa world de 5kya site sokmuş webmasterlar olduğunu unutmadan yaz.
Daha konuyu okumadan yazmışsınız. Haber sitesi Google 'a e-mail atıyor. Bizim Pagerank değerimiz neden düşmüş diye. Lütfen bu Link 'i okursan anlarsın. Her düşünceye de saygı duymanız gerekir doğru veya yanlış. Yanlışlar varsa kibar bir şekilde uyarırsınız. Yok kahve muhabbeti v.s. bu konuşmalar hiçte bir webmaster, seo uzmanı her neyse bu tarz teknoloji ve bilişim işiyle uğraşan bir kişiye yakışmıyor. Lütfen okurmusun. Saygıya sizi davet ediyorum. http://www.mattcutts.com/blog/why-di...erank-go-down/