Merhabalar,
Computer den 2 ay önce sunucu aldım. İlk verdiklerinde sunucu hareket etmiyordu, sunucunun pleskine girmeye çalıştığımızda yarım saatte giriş sayfası açılıyordu. Sonrasında yeni sunucu verdiler. Bu sunucu her hafta en az 2 kere kapanmaktaydı ve erişimlerin her gün belirli saatlerde kesilip, güçleşmesini hiç saymıyorum bile.24/05/2014 21:51:03 (Cumartesi) tarihinde sunucumun kapandığına dair destek talebi attım.. Fakat destek talebi atarken 20.00 dan sonra mesainin bittiğini gördüm ve pazar gününü bekledim.. Pazar günüde mesai saatleri içerisinde cevap gelmeyince, sizi r10 da şikayet edeceğim dediğim vakit saat 1 saat sonra cevap aldım.. Aldığım cevap şuydu,
Merhaba Sunucu Açık Çıkış Yapılmakta Ancak Giriş Sağlanmamakta.
Ip Üzerinde Ban Olabilir DC Den Cevap Beklenmekte.
Neyse bekledim bekledim saat gece 11 de IP adresimin blok yediğini yeni IP adresi isteyip istemediğimi sordular bende istiyorum diye dün saat 6 da yanıt verdim.. Hafta içi mesaileri gece 1 de biten bir firma 2 gündür neden cevap vermiyor merak sebebi. Bu konuyu dün açıcaktım ilgilenirler belki diye fakat ilgilenmediler.. Sunucuyu oyun için aldık fakat 3 gündür 200+ onlineli oyunumuz kapalı.. Bir IP değişimi 2 gün sürecek kadar büyük bir problem değil diye düşünüyorum..
İyi günler..