clubmember adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanmıyorum hocam. biz nasıl avrupadaki küçük ülkeleri pek fazla tanımıyorsak onlarda öyleler. mesela siz arnavutluk cumhurbaşkanı kim biliyormusunuz? şimdi Türkiye küçükmü diyeceksinizde, evet onların gözünde küçüğüz malesef....

son dönemlerde tanıtım işleri iyi yapılıyor. 2000'li yıllardan bu yana. eurovisyon, spor branşları, organizasyonlar vs ön plana çıksakda ancak bu kadar tanıtabilmişiz kendimizi.

edit: özellikle sanat anlamında Türkiye'den bir kişiyi bile tanımamaları beni gerçekten üzdü. şöyle dünyada ünlenen bir filmimiz, bir yönetmenimiz, bir yazarımız yada şarkıcımız yok...

daha az önce bunu diğer konumda yazmıştım aynen kopyalayıp yapıştırıyorum ;

Bugün CNNTürk'de Enver Aysever'i izlerkende oda aynı şeyi söyledi . Dünyada çok iyi bir başarı olan bir ödülü bizden biri alıyor fakat bizim gazetecilerimiz küçücük bir yer veriyor buna sağolasın radikal gazetesi tam sayfa manşet girmiş . Dünyada bile bu kadar önemsediği başarıyı ülkemizde değer görmüyor . Her konuda böyleyiz . Başarılı olduğumuz alanlarda bu başarımızı söyleyip bununla gururlansak ve bunu artırsak keşke . ve bunun sonucundan da teşvik etsek .