KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenizin içeriğini belirtmemişsiniz fakat mobil ziyaretçinin fazla olması olumsuz bir şey değil. Yapmanız gerekenler ise mobil sayfası oluşturmak veya mevcutsa onu geliştirmek olmalıdır.

Son 1-2 yıldır zaten mobil ziyaretçi sayısı artmaktadır. Etrafınızdaki insanları incelerseniz artık çoğu kişi telefondan arama yapıyor bilgisayar başına geçmeyi beklemiyor. Mobil ziyaretçinizin artması aslında bir yandan olumlu bir şey. Eğer kullanışlı bir tema ve düzgün reklam yerleşimi yaparsanız kazanç olarak daha fazla kazanabilirsiniz. Bu belki birkaç sektör için farklı olabilir ama mevcut kazancınız düşmez.

Bir sitemde %80 oranında mobil ziyaretçim var. Bu oran %50 iken çok az kazanıyordum şuanda ise hitine göre iyi kazandırıyor. Son bir yıldır yeni açtığım tüm sitelerimde mobil sayfası oluşturmaya dikkat ediyorum ve çoğu sitem en az %25-30 mobil oranına sahip.

Ayrıca ben mesela yandex metrica sayacını kullanıyorum ve mobilden hangi telefonlardan kaç kişi girmiş takip ediyorum. Eski Nokia, samsung vs. modellerde java yüklü oluyor sanırım onlarda adsense reklamı çıkmıyor. Yeni modellere göre tasarım düzenlersen ve oranı artırırsan güzel kazanç bırakıyor. Biraz da sabırlı olmak gerekiyor lütfen unutmayın.
UnFoLLoW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteniz nedir wordpress mi ?

Arkadaşlar sitem wp özel yapım şuanda mobili bir arkadaşa yaptırıyoruz. Fakat ciddi manada mobil kazancım %20 lerde androidde %8 lerde üstleik hit %52 mobil gibi bir oranda mobilde site sıkıntısız görünsede sanırım mobil tema bitmeden kazanca yansımayacak.