Kiv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam gunluk 5 k hiti kaldiramayacak bir host varmi gercekten verdigim mod cok basit zaten hazirlayan arkadasda belirtti konusunda sadece kontrol ve include kodu ile sorun cikaracaksa insanlar host almasin artik

apache den kastinizi biliyorum hocam .htaccess ile kolayca hersey yapilabiliyor ki sizinde kastetdiginiz budur kesin

yazdigim gibi hocam cache dosyasinda dinamik olan bolumler icin genelde js ile o bolum timeout ile yenilenir, boylece guncel veri gosterilmis olur statik dosyada. Bu yuklemelerde genelde php dosyasinda yapilirki baska sekilde yapilirsa olmaz.

Yoksa diger turlu sizin yonteminiz bence cok mantikli ve guzel. hatda mod yazari kuaza ya ilettim konuyu, kendiside o eklentinin (sizin) kullanilmasinin mantikli oldugunu soyledi
dostum yöntem benim yöntemim değil. bu yöntem tüm web dünyasında kabul görmüş bir yöntemdir.

sizin yöntemin kontol ve include ile yapıldığını biliyorum. ve bu yöntem en ilkel yöntemdir.

mod_rewrite yöntemi normal hostlar için en hızlı yöntemdir. vps veya server söz konusu ise bu durumda ram'e dosyalar yazılar (redis, memcache) ve bu da cache sisteminde şimdilik gelinen son noktadır.