clubmember adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kendim tüm kurallara uyuyorum. Bir tek kask takma hariç. Onuda yazın takmıyorum, kışın yine takıyoruz. Işıkta geçmişliğim hiç yok ama geçmelerine hep kızmışımdır. Normal seyir halindeykende geçiyorlar. Siyah cam konusuna gelirsek, kendi arabamda yok ama takanlara hak veriyorum. Işıkta vs duruyorsun, kaldırımdan geçen ahali olduğu gibi arabanın içini görüyor. Öylece sizi izliyor. Sende kendi arabanda rahat rahat oturamıyorsun. Ama siyah cam varken böyle bir sıkıntı olmuyor. Diğer yazdıklarında egsozdur sestir vs sonuna kadar haklısın.
Kask takmak kendi sağlığın için önemli. Motor kullandığın için daha iyi bilirsin. Kask gerçekten çoğu zaman hayat kurtarıyor. Bir kaza yapsan ne olacak ? Hadi kendi canını düşünmüyorsun. Ya geride bıraktıkların ?

Kırmızı ışıkta geçen polis araçlarına kızma. Çünkü nereye gittiklerini bilemezsin. Normal seyir halinde mi, yoksa bir ihbara mı gidiyorlar, emin ol bunu bilemezsin.

Siyah cam filmi yerine, perde taksan daha iyi olmaz mı ? Aynı işi fazlasıyla görüyor. Hem bir kaza anında senin ve araçtakilerin canını korur, hemde kurallara uymuş olursun. Tek yapacağın, polis kontrol noktasına geldiğinde perdeleri açmak olacak. Çünkü polis, içeridekileri görmek zorunda. Belki birini kaçırdın, belki içeride silahlarla bekleyen teröristler var.

Umarım ortak bir noktada buluşabiliriz..