Ben de öyle tahmin etmiştim. Şimdi bu bahsettiğin yazılım en temel cache'dir. Php'ye yeni başlayan biri bunu yazabilir. Peki bu yazılım işe yaramaz mı? Elbette ki yarar. Ama bir noktaya kadar. Örneğin; sıradan bir hosting'de 1K'dan sonra firma uyarı gönderir. Bu cache'i kullanırsan 3-4K (örnek) kadar izin verir. Ama direk apache'den yönlendirirsen 10K'ya kadar sıkıntı çıkmaz.
Neden?
Apache'den yönlendirdiğin zaman php ve mysql devreden çıkıyor. Senin bahsettiğin yazılım sadece mysql'i devreden çıkartarak db'nin oluşturacağı CPU kullanımını ortadan kaldırıyor. Php yine devrede.
Benim eklentim hepsini devreden çıkartarak direk .html dosyanın açılmasını sağlıyor.
Anlik 3-4k dan bahsediyorsaniz oyle bir hiti olan insanin hosting ile devam etmesi zor olur zaten, en kisa surede dedicaded e gecmesi gerekir
Apache yonlendirmesinden bahsediyorsan ustad bunu mod yazarina iletiyorum sonraki versiyona eklesin. Fazla ozellik goz cikarmaz dimi
Ayrica 100% php siz cache olacagini dusunmuyorum, en azindan cache disi isteklerde (js) php kullanilmak zorunda olunacaktir.
Bu arada eklentiniz harika