uzun süredir kullanmadığım kullanıcı üzerine yeniden lisans aldım eski siteler duruyor onların silinmesini talep ediyorum iyi çalışmalar.
Merhaba destekten yazarsanız hemen arkadaşlar gerekli işlemi yaparlar.
Merhaba Arkadaşım:
Sitenizin iletişim bölümünden ve buradan pm yolu ile sizinle iletişim kurmak istedim fakat bir geri dönüş yapmadınız.Sitenizi inceledim konunuzda aynı şekilde benim joomla ile kurulu sitem var ve botunuzu haber çekmek için kullanmak istiyorum.Konu ile ilgili geri dönüş yaparsanız memnun olurum.
Tabi şimdi pmlere bakıyorum geri dönüş sağlayacağım.
Bot alındı ama hep sorun, sorun. Destek bölümünden iletiyorum panel giriş yerlerini veriyorum. Sorun düzelmiyor ve günler ilerliyor 90 günlük lisansım 51 güne düşmesine rağmen siteye sorunsuz birşey yollanmıyor. Ya imdb eksik, ya site atarken hata verir v.b Para iade talep ettim. Cevap yok !
Merhaba şu anda destekteki tüm ticketlara cevap verildi sorunlar giderildi, eğer halen bişey yaşıyorsanız tekrar yazın destekten ben bizzat bakayım.
Lütfen artık ilgilenin şurayla..
Gecikme için özür dilerim şimdi toparlandım tüm desteklere bakıyorum.
dle destegi mevcutmudur ?
Merhaba DLE desteğimiz mevcuttur.
birkaç gündür her yoldan ulaşmaya çalışıyorum, botextra alıcısıyım, para hazır site hazır sizden bir geri dönüş bekliyorum
wp sitem var, 100 liralık paket almayı düşünüyorum
gerekli ayarlamaları yaptığımda ben siteye girmesembile kategorilerine göre içerik (haber) ekler mi
günlük 15 içerik eklenir gibi kısıtlamalar var mı
bir bot patladığında size nasıl ulaşabilirim, satın almak için 1 haftadan fazladır her yoldan uğraşmama rağmen ulaşamadım
bu 3 sorunun cevabını verdiğiniz dakikada direk paketi satın alacam
Merhaba,
Geç dönüş yaptığım için özür dilerim.
Lisansınızda takipçi varsa ekleyebilirsiniz otomatik olarak bilgisayar başında olmanıza gerek yok.
Günlük hiçbir sıkıntı yoktur şu anda rekor bir haber sitesinde bir günde 370.000 içerik eklemişti. (hepsini taslak olarak kayıt etmiş yavaş yavaş yayınlıyordu)
Destek bölümümüzden en kolay şekilde ulaşabilirsiniz.
PS : Tüm destek taleplerine geri dönüş sağlandı birazdan tüm pmlerinizi cevaplıyorum. Hastalığım ile ilgili çok sayıda geçmiş olsun mesajı gelmiş, çok teşekkür ediyorum ciddi bir sorun yok fena bir grip olmuştum iyileştim şimdi. 1 hafta aradan sonra kaldığımız yerden hep beraber kazanmaya devam.