Arkadaslar yapimcidan aldigim cevaplar ile sizlere yardimci olmaya calisayim
dosyları indirip kurmadım. o yüzden soruyorum. Cache alındıktan sonra statik dosyaya yönlendirme php ile mi yapılıyor yoksa apache ile mi?
hocam php ile include ediliyor, ornek burdaki file cache kodlarina bakabilirsiniz:
http://makaleci.com/php-ile-cache-si...ile-cache.html
Ayrica imzanizdaki eklenti guzel, bu cache uygulamasi ile kullanilmasini tavsiye ederim, seo yada sitenin acilis hizinada etkisi olacaktir..
Hocam denedim gerçektende büyük bir hızlanma var teşekkür ederim. Fakat şöyle bir sorunum var. Header kısmında bir sayaç var toplam dosya indirme sayısını gösteriyor sürekli artıyor indirme sayısına göre. Buda cache alındığı için eskisini gösteriyor bunu hariç tutma gibi bir durum olabilir mi?
Bu tarz dinamik alanlari javascript ile kullaniciya gosterirsek ekstra bir cabaya gerek kalmaz. Javascript kodu o alani ajax post yada get methodu ile devamli gunceller. Bu mantigi baska alanlar icinde kullanabiliriz, boylece cache olsada statik kalmaz her bolum..
Bu arada arkadaslar bu uygulamanin 2. versiyonu icin onerilerinizi bekliyor kuaza hocam. o yonde gelistirip ikinci versiyonu yayinlayacak.
Benim bildigim 2. versiyonda olacaklar:
- memcache sqllite apc xcache gibi server tabanli programlari destekleyen bir cache uygulamasina gecilecek.
- admin paneli olusturulacak.
- sistemdeki dinamik alanlar icin uygulama gelistirilecek.