Merhaba.İlk öncelikle bu işimden neden çıktığımı söyleyim.Ben buraya seo elemanı olarak girdim.Fakat girdiğimden beri birden fazla alanda seo çalışması yaptırıldı.Yani anlaşma da olmayan işler.Bunun akabinde ofis elemanı işlerinide yaptım.Temizlik vesaire.Onun akabinde 3-4 tane kalktım sıfırdan wp siteler oluşturuldu.ama bir gün şurası iyi değil böyle yap bu çok iyi olmuş deyip üç gün sonra tekrar tema düzenlemesine getirildim.Bu vesile ile ilk üc ayımın yüzde 60 nı wp tema editleme ve sıfırdan tema oluşturma gibi işlemelre atıldım.
Buda yetmedi bir çok kelime de ( 90 'na yakın kelimede ) hiç olmayanları ilk 100 içine ana kelimeleri ilk sayfa ve 2,sayfaya getirdim.Alt yapıları olmadığından gelmeyen işlerden sorumlu tutuldum.
Seo bütçesi olarak 3 ayda 250 tlden bile az bir masraf yaptıgım halde yaranamadım.Çünkü kendi çevremden aldım hep link ve tanıtımları.
Oda yetmedi,rehber yaptılar istanbula yolladılar 4 günde çekmediğim kalmadı 150 tl lik gözlüğümü kaybettim buna rağmen şöförlerin hatası yüzünden düğün arefesinde benden 200 tl kestiler.
Yani anlat anlat bitmez 3 ayda ne olduğumu anlamadım.Ben her işi yaparım yapmam diye bir kaale yok.Fakat benimde hakkım aylık 850-900 tl değil ki sigortamı bile yapmamıslar.Şuan evleniyorum ve cebimden 45 tl para kaldı.
Bu işe girmeden önce bile netten kendim kazanıyordum ama artık zoruma gitmesinden ötürü çoğu işi bile almıyorum alamıyorum...
------------------------------
Yapabileceğim işler :
Editörlük,seo,wordpress tema editleme düzenleme ve akla gelen herşey hamallık bile yaparım ama hakkım ne ise o verilsin istediğim bu.Eğer bilgisayar işi olursa daha yatkın olduğumdan daha verimli olurum sonucta evlenceğim kişide bu konualrda az çok ehil ek eleman gibi bana yardım ediyor.Bu sayede işlerimizi hızlı yapıyoruz.Gaziemirde oturuyorum.Daimi ve sigortalı olsun yeter çok parada gözüm yok zaten.
Bunun yanında nişanlıma da aynı pozisyonlar da iş bakıyorum veya tezgahtarlık ve benzeri işler . ( Kendisi feraceli olduğundan iş bulmakta zorlanıyoruz )