IceBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazının sahibinin bir kazancı olmayacaksa klasik emek hırsızlığı. Beni ziyaretçinin çabuk ulaşması yararlı olması ilgilendirmez. Özgün olarak yazdığım yazıyı sen alacaksın ve başka sitede yer vereceksin. Altında ne kadar kaynak olsa da sonuç olarak siteye ulaşmayan birçok ziyaretçi olacak. Bir yazar olarak emeğin bu denli kullanılmasına hangi site olursa olsun karşıyım. Ama giriş paragrafından biraz giriş yapıp sonra o siteye yönlendirirsen hem sen hem o site kazanabilir.
Siteleri ben otomatik eklemeyeceğim başvuru usulü alacağım. Örneğin seo makaleleri siteniz var gelip benim sitemi de ekler misiniz diyeceksiniz. Yazar hakkında bütün bilgiler olacak web sitesi , yazının kaynağı iletişim bilgileri gibi. Burada evet ben para kazanacağım ama yeni blog açmış birisi kendi bilgisini daha fazla kişiye ulaştıracak. Sitesinin değil kendisinin tanıtımını yapacak. Ben sitenin sahibi istemediği sürece sitesinin içeriğini almayacağım.

Son olarak işin içinde olan bizler özgün içerik falan diyoruz çünkü amacımız para kazanmak ama çoğu insan blogu işine bilgi paylaşmak için giriyor Ve bilgilerini bu şekilde daha fazla kişi ile paylaşmak onlar için önemli olur diye düşünüyorum.