BaRRow adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin iyisin şehir içinde birisi şikayet etmiş egzoz sesi için adamlar pusmuşlar benzinliğe beni gördüler 600rr ile 1 ekip arabası kovaladı kaçsam kaçardım da anons falan etti çektim sağa sonra 1 ekip arabası daha geldi 1.462 tl kitlediler 10 dk egzoz ile aragaz çekip redline soktular motosikleti ses çıkıyor mu diye halbuki şikayetin benle alakası yok ama affetmediler birde kullanmayın şöyle şeyleri diyor beyefendi (motosikleti kastediyor)
1462 TL'yi sana ya ehliyetin olmadığı için 36.maddeden veya ehliyetsiz araç kullandırdığın için yazmışlardır. Ehliyetsiz araba kullanıyorsan veya kullandırıyorsan bu sana mustahak daha fazla olmasıda lazım hatta.

Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne zaman şu trafik cezalarının insanların can kaybı yaşamaması için koyulduğunu anlayacağız, ne zaman " Polis bana ceza yazdı, kötü polis, kaka polis " demekten kurtulacağız, işte o zaman bu kazalarda can kayıpları yaşamayacağız. Muayenesi 2 gün geçmiş olan @ComPuter_DoctoR; , peki 1 hafta önce muayene istasyonuna gitmiş olsaydın o ceza yazılır mıydı ? @EmrahCs;, egzozun kurallara uygun olsaydı o ceza sana yazılır mıydı ? @sercander; sis farların kapalı olsaydı o ceza sana yazılır mıydı ?

Şimdi arkadaşlar bunu şunun için yazıyorum. Yani biz bir hata yaptığımızda, suçu hep karşı tarafa atıyoruz. Biraz öz eleştiri yapmamız gerekiyor. Polisler hata yapmıyor mu ? Tabii ki yapıyor. Mesela sana muayeneden değil de başka bir maddeden yazayım diyen polis işini yapmıyor. Güya sana şirin görünecek. Fakat kusur neyse o maddeden işlem yapmalı. Keşke herkes kurallara uysa da, hiç kimseye ceza yazılmasa. Ama şunu unutmayın arkadaşlar. Özellikle ülkemizde, cezalar caydırıcı olmazsa, kazaların önüne asla geçemeyiz. Biz bu ülkede en fazla trafik terörüne kurban verdik unutmayın. Hayırlı geceler..
Ya hocam anlamazlar anlamazlar. Yazmasan işlem yapmasan kralsın, adamsın, Polisler çok iyi. İşlerini yapsalar kötü polis, şöyle polis, bla bla bla bla.

Hayatında hiç ceza yemeyen insanlar var, gelip burda milleti devlete-polise düşman etmeye çalışmak hiç hoş değil. Sen nasıl işini yapıyorsan web site kurarak, adamlarda orada işlerini yapıyorlar. Bi şikayetin mi var, sıcak koltuğundan kaldır kendini git sulh ceza mahkemesine itiraz da bulun; haklı görürlerse iptal ederler zaten. Burada boş bi yazı ile gelip etrafına 2 3 kişi toplayıp Polisi, Devleti kötülemeyin. Ceza yazmasa adamlar, gidip anlatırsın yaa yatıyorlar işlerini yapmıyorlar ya da hahahaha ne salak adam bunlar ya farketmiyorlar dersin belki de. Kimse kusura bakmasın cezalar daha ağırlaştırılmalı bence. Kimsenin beni ve başkalarını Trafikte apaçi hareketleri ile rahatsız etmesine/edilmesine gerek yok ayrıca kimsenin kimsenin canına kast etmesine gerek yok. Kanunları oku, yönetmelikleri öğren iyice. Sana biri haksız bişey yaparsa koş şikayet et. Böyle ulu orta birşey bilmeden sallama;kimseyi kötüleme.

Alıntı
Devlet bu seferde çevreyi kirletiğimiz için ceza yazacak PARA TUZAĞI GARDAŞIM PARA PARA! O ceza yazan polislerin her birinin arabasında film var! Böyle kendilerine avantaj sağlayan türk polisi aldığın paralar haram olsun!
Git arabası varsa şikayet et Senin boğazından geçen paraların helal/haram sorgulamasını yapamıyoruz di mi? Gecenin soğuğunda birisi sana çarpmasın diye adamlar alkollu peşinde koşuyor. Allah korusun yarın birgün bir aile yakınınıza kendinize bir Trafik Canavarı bir sorun yaratırsa anlarsın. Sana yazıklar olsun! Senin kimseye böyle bir şey söylemeye hakkın yok! Utanmazsın ya, şimdi ağzımdan kötü şeyler çıkacak ama senin seviyene inmeyeceğim. Allahım sizin gibi Polis,Devlet düşmanı insanları herkesten korusun. (Amin)