Selam,
Yaklaşık 4 aydır lens kullanıyorum. İlk tercihim Johnson & Johnson markasının Acuvue OASYS modeli oldu. Gece yatarken gözünüzde kalabilir deniyor fakat bu lensle gece yatarsınız ama kalktığınızda lens gözünüzü rahatsız eder, belli bir saatten sonra kurur. Bir çifti bir aylık kullanım içindir fakat siz 2 ay kullanmak istiyorsanız 1,5 aydan sonra lensin görüş kalitesi bozulur ve kuruma da taktığınız 2-3 saat içerisinde gerçekleşir. Ben her gece çıkarıp solüsyona koyuyordum. Birkaç defa misafirlikte çıkarmamıştım.
Ben ilk başlarda bu Acuvue OASYS'ten memnundum ancak 1.25 olduğum halde istediğim görüş netliğini sağlayamadığını düşündüğüm için başka bir markaya geçmek istedim. Şu an CooperVision'un Biofinity modelini kullanıyorum ve memnunum. Bu modelle gece hiç yatmadım. Her gece çıkarıp solüsyona koyuyorum.
İki lens de gözünüzde varlığını hissettirmiyor. Fakat birçok sitede Biofinity'nin, OASYS'e göre daha kaliteli olduğunu okudum ve ona göre tercih yaptım.
Ayrıca internetten alırsanız daha ucuza alırsınız. Optikçiler internet fiyatlardan 10-20 TL daha pahalı satıyor.