Arkadaşlar Değerli yorumlarınız için Teşekkür ederim ancak ortada şöyle bir durum var! Türkiye de madde kullanımı yasak? satılmasıda yasak değil mi? buraya kadar anladık güzel birşey! ama Malesef türkiye de Cam filmi çeken işyerlerine vergi levhası ruhsat verilmektedir! Madem yasak arkadaşım neden vergi levhası veriyorsun

Adama açmış dükkanı .....oto cam filmleri! Ruhsat vermesinin sebebinide size söyleyeyim ben! konunun başında söylediğim gibi Para TUZAĞI! Mantığa sığmayan saçmalıklar Türkiye'de mevcut! Ama and içtim birkaç tane polis var tanıdığım! Şahsi araçlarında film var tutacağım abi çağırcam ekibi yazdırcam cezayı! Aracımı şimdi trafikten men ettiler, 800 TL vergi vermişim! Önemli şahsiyetlere korunma amaçlı izin veriyorlar! O zaman onlardan fazla vergi alsınlar?? Ayrıcalıklı insanlar ise, Yakında Camfilmi ile ilgili web site açacağım + protesto edeceğim! Nedir bu insanların çektikleri, şahsi arabamıza da adam süs takmak yasak diyor! Bu nasıl ülke soruyorum size!
Ha bu arada kaçırdığınız tek nokta var! Çevrenizde vardır böyle polisler, şahsi araçlarında film olan ve yakınlarının araçlarında film olmasına musade eden polisler! Şimdi doktorlar yemin ediyor mesleğini namusuyla yapmak için! Bu polislerin bu şekilde davranmaları sizce doğrumu? Trafik kanununda araç içindekilerin güvenliği için yazıyor

Ülkemizde kaç kişi aracına taktığı aksesuar yüzünden ölmüş! Ama yazdım cumhurbaşkanına e-devletten! Trafikte Bakanlarımızın canı tehlikede! Trafik kanununda Cam filmi tehlike saçıyormuş aman dikkat edin, bakanlarımızın canına birşey gelmesin