Bazı polisler var gerçekten o uniformayı hak etmiyorlar başımdan geçen bir olayı anlatıcam vakit ayırıp okursanız sevinirim. sonuçta bende insanım polisde insan demi aracımın vizesi bitti dükkanda işler yoğun olduğu için birde vize yeri biraz uzak olduğu için takipçiye verdim aracı neyse takipçi geldi arabayı gitti eksiğini gediğini yaptırdı 2 gün sonrayada randevu aldı o ara araba lazım olunca aradım arabayı getir dedim getirdi o gitti araba bende kaldı 2 gün sonra sabahtan bindim vizeye gidiyorum 200 bilemedin en fazla 300 m bişey kaldı izmirde oturanlar sarnıçtaki vize yerini bilirler neyse 300m var yok çevirmeye denk geldik durdurdular ehliyet ruhsat al abi baktı falan dedi senin vizen geçmiş dedim abi vizeye gidiyorum bak geldim ilerisi vize sokcam arabayı işte olmaz dedi böle binemezsin ya abi dedim bak geldim al kimliğimi ehliyetimi gidip geleyim gör yok dinlemedi pişkin pişkin vizeden kesersem arabanıda bağlamak zorunda kalırım başka birşeyden keseyim dedi ve kesti ne dediysem ne yaptıysam dinlemedi banane kardeşim çekici ile getirseydin dedi. şimdi soruyorum bu insanlık mı ? görevini yapmak mı ? gezerken yakalansam anlarım adam haklı ya vizeye gelmişim 300 m ilerde vizeye gircem eksiğim gediğim kalmamış tek seferde geççek ki geçtide zaten ama nafile dinlemedi yazdı soruyorum bu şahsın kendi arabası böyle olsaydı çekici ilemi getirirdi sizce ? buna evet diyeceğinizi hiç sanmıyorum ki cevabıda evet değil zaten eee sonra halk polisten nefret ediyor falan filan kaç sene geçti bak unutamıyorum o polisi görsem valal tanırım o kadar içime oturdu o ceza. parasında değildim yaptığı çok koydu.