htuna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba.

Öncelikle belirtmek istiyorum ki gabfire.com bana ait değil. Mehmet'e aittir. Aynı zamanda gabfirethemes.com da Mehmet'e aittir. gabfirethemes.com domainine baktığınız aman WHOISGUARD PROTECTED ibaresini görebilirsiniz.

Mail olarak gabfire.com maillerini kullanıyoruz. Evet gabfire yabancı bir şirket ancak biz Türküz o yüzden r10da bu şekilde uygun fiyatlı kampanyaya giriştik. Aynı zamanda satış yetkisi olmayan pek çok arkadaşın bu sitede temalarımızı ve panel üyeliklerini satışa çıkardığından dolayıda burda bulunmak istedik.
Gabfirethemes yani Mehmet ile olan bağımsa onun ortağı olmam.

Kalite standartları açısından bu şekilde korumacı davrandığınız için özellikle teşekkür ediyorum. bu şekilde ki yaklaşımız daha önce olduğu gibi, lisanssız ürünlerin satışınada engel olacaktır.

iyi akşamlar dilerim.
Gabfirethemes.com 'un sahibi Mehmet isimli arkadaşınız ise, lütfen bu sitenin ona ait olduğunu ispatlayın. Evet korumacı yaklaşıyoruz zaten burada bulunmamızın asıl amacı bu. Rica ederim. Fakat dediğim gibi, Mehmet isimli arkadaşınız yani ortağınız, bu sitenin kendisine ait olduğunu ispatlamalı.