Bir işe gir çalış diyorsunda bu devirde en iyisi kendi işinin patronu olucaksın 5 krş daha kazanacam diye iş kurmaktan kaçmayın ilkte biraz zarar eder ve uğraşırsın ama en azından yapmak istediğin işi yaparsın ve mutlu olursun kafana koyduysan yapmanı öneririm.
Hocam ben size kendi kişiliğimden bahsedeyim kendi istediğim iş dışında mutlu olamayacağım bir iş dışında hayatta çalışamam dediğiniz gibi yani pek zararda edeceğimi düşünmüyorum ıvır zıvır basım işlerini ücretsiz halledeceğim basılacak ürünlerin tasarımını yine kendim yapacağım elimde kendi tasarımım olsun üstünde köklü değişiklikler yaptığım birçok kurumsal script var. Satış ve ikna kabileyetlerimin de yüksek olduğunu düşünüyorum ayrıca müşteriye hemen güven sağlayabilirim işimi en iyi şekilde kimseyi mağdur etmeyecek şekilde hakettiğim parayı alırım neyse hocam değerli yorumlarınız için teşekkür ederim size fikir sormamda ki amaç bu pazardan gelir elde edebilirmiyim onu öğrenmekti değerli yorumlarınız için teşekkür ederim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:09:11 -->-> Daha önceki mesaj 23:03:09 --
Gerçekten web tasarım yapabilecek bilginiz var ise para kazanırsınız. İstanbul'da Bayrampaşa, İstoç/İkitelli vs. sanayi bölgelerini bu şekilde gezip mutlaka birkaç tane müşteri düşürebilirsiniz. İyi bir sunum yapmalı, özellikle yaşı büyük olan kitleye internet sitesini fiziksel bir şekilde anlatmalı. Yani sözle veya broşür ile değil, laptop üzerinde local bir tasarım gösterip izah etmek gibi.
Çok teşekkür ediyorum hocam yorumunuzu ciddi bir şekilde dikkate alacağım
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:13:49 -->-> Daha önceki mesaj 23:09:11 --
Babamin bir lafi vardir. isbasi giyilmeden takim elbise giyilmez diye.
Hem bir ise gir calis, hem bos vaktinde bu dedigini yap. Ikisini de yapmaman icin hicbir engel yok. Nerden mi biliyorum, aynisini yillarca kendim yaptim.
Yorumunuz için teşekkür ediyorum hocam yalnız benim iki iş içinde yeterli zamanım yok ayrıca sabit bir İşide kaldıramam çünkü grafik ve web işleri dışında video(klip kısa film), fotoğrafçılık, ses stüdyosu işleri ve beat yapımlarıyla uğraşıyorum hepsi serbest iş düzenli değil hepsini de bir kaç arkadaş idare ediyoruz bir düzen yok o an hangi iş gelirse o oluyor hepimizin daha iyisi olduğu işler var hayatıma düzenli ve istemediğim bir iş sokarsam düzenim bozulacak konuyu açmamda ki amaçta zaten bu pazarda iş fırsatları oranını öğrenmekti teşekkür ederim yine